100 places
Gloria Jeans Coffee Gloria Jeans Coffee fotografie de Bogdan Stoica

100 de locuri de vazut in Ploiesti - Gloria Jeans Coffee

Daca vii in Ploiesti cu afaceri si ai cateva ore libere, viziteaza cafeneaua Gloria Jean's din Afi Palace Ploiesti. E deschisa din octombrie 2014, dupa mai bine de 30 de ani de la infiintarea, in Chicago, SUA, a unei retele cu peste 1.000 de magazine in peste 40 de tari. Vei fi servit de barista, nu de vanzatori, cu o gama de peste 150 de produse, de la bauturi espresso la ceaiuri si produse de patiserie. Gasesti cafenele identice cu cea din Ploiesti si in Plaza Romania, Bucharest Mall, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Carrefour Jupiter Pitesti, TulipInn, AFI Palace Cotroceni, Eurotower - Floreasca, Oradea Shopping City si Aeroportul International Henri Coanda.

Cat despre cafea ... nu se compara cu nimic. Gloria Jean's Coffees foloseste numai boabe de cafea Arabica, culese manual, dintre care doar 2% corespund standardelor Gloria Jean's Coffees. Procesele de prajire si aromatizare sunt realizate in Australia cu cele mai moderne tehnologii. Rezulta astfel cafele gourmet, care, o data gustate, nu te mai lasa sa te intorci la o cafea obisnuita: Butter Toffee, Caramel Nut, French Vanilla Supreme, Hazelnut, Irish Creme sau  Mudslide conduc in topul preferintelor de cafea ale clientilor Gloria Jean's. Adaugati si gama de ceaiuri gourmet Green Tea, English Breakfast, Earl Grey, Darjeeling, Ceylon si Chamomile. 

Pentru detalii, imagini, orar si promotii intra pe facebook.com/gloriajeans

Pentru a-i cunoaste pe oamenii din spatele celei mai tari cafenele din Ploiesti, uita-te pe Humans of Gloria Jean's.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!