100 places
Visit Ploiesti Visit Ploiesti © bogdan stoica

Visit Ploiesti - Top 100 places & things

Sa nu te miri daca vezi pe cerul Ploiestiului avioane sportive. Se intampla frecvent, pentru ca noua ne place zborul. Avem, la doi pasi de oras, unul dintre cele mai titrate aerocluburi din Romania, unde poti invata sa conduci un avion de mici dimensiuni sau sa sari cu parasuta. 

www.humansofploiesti.ro/100-places 

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!