100 places
humans of ploiesti - places to see when you visit Ploiesti humans of ploiesti - places to see when you visit Ploiesti fotografie de Bogdan Stoica

100 de lucruri de vazut in Ploiesti - centrul orasului noaptea

Daca vii in Ploiesti si ramai peste noapte, cazeaza-te la Hotel Central (www.hotelcentral.ro). Vei avea o perspectiva fantastica asupra centrului orasului. 

If you happen to find yourself staying overnight in Ploiesti, check in at the Central Hotel (www.hotelcentral.ro). You will have an amazing view over downtown Ploiesti.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!