Blog
efectul HOP efectul HOP fotografie de Andreea Ionascu

Efectul HOP - Vanzatorul de carti a primit daruri

Povestea pustiului care n-avea nici macar o fotografie a ajuns la cineva cu suflet mare, care a reactionat rapid. "Un drum in obor, prin aglomeratie si 'hiene' care-mi vanau aparatul de la gat, cu copiii dupa mine. Ne-au prins si cativa stropi de ploaie dar a meritat, am primit in schimb zambete si multe topaieli de bucurie. Oricine poate sa faca asta, putina ordine prin haine, un pachet de biscuiti si doua banane, plus drumul. Stiti ce sentiment ai cand vezi bucuria din ochii lor?"

Asta e efectul HOP. Cand o simpla fotografie schimba ceva.

Uite si de unde vine zana buna a vanzatorului de carti. Poti sa i te alaturi, sa stii...

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!