Blog
efectul HOP efectul HOP

Efectul HOP - Bani, lemne, daruri, pentru vanzatoarea de flori

Si povestea batranei care vinde flori ca sa faca rost de bani pentru lemne a generat efectul HOP: "Cine doreşte să doneze alimente sau orice altceva o poate face duminică la ora 16:30 la Hipodrom. De acolo vom pleca spre băbuță cu tot ceea ce vom strânge. Duminică o s-o vizitez împreună cu nişte prieteni şi o să încercăm să-i luam nişte lemne, să-i plătim facturile măcar pe-o lună, să-i ducem ceva de încălțat şi ceva haine şi cât de multe alimente putem. Dacă este cineva dornic s-o ajute, cu orice sumă, oricât de mică ar fi ea, sau cu alimente, lăsati-mi un mesaj. Oricine doreşte poate să vină cu noi când o să o vizităm. Help me restore my faith in humanity!"

Asta e efectul HOP. Cand o simpla fotografie schimba ceva.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!