Blog
humans of ploiesti - audienta humans of ploiesti - audienta

Audienta Humans of Ploiesti - octombrie - 7.000 de vizitatori unici

Peste 7.000 de persoane si-au cautat propriile fotografii, in luna octombrie, pe humansofploiesti.ro. Datele vin din contul google anaytics si arata un interes crescand exploziv pentru primul proiect serios de tip "Humans of..." din Romania.

11.000 de sesiuni, 76.000 de afisari, o durata medie a unei vizite de peste 3 minute, dar si vizitatori pe site din Anglia, Germania, Italia, SUA, Franta, Spania, Austria si Olanda.

Suntem bine. Scriem povestea orasului, iar unii o citesc, deja.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!