Blog
Vlad Brasoveanu - caz umanitar Vlad Brasoveanu - caz umanitar arhiva personala

Oamenii Ploiestiului au strans deja 35.000 de euro. Andra, nu e nevoie sa-ti vinzi sufletul.

Vesti bune: Andra Brasoveanu a strans deja 35000 de euro, iar Vlad a fost acceptat, ca pacient, de clinica din Germania. Factura ramane insa de 50.000 de euro, asa ca este inca mare nevoie de implicarea tuturor. Iulian Badescu, primarul Ploiestiului, a promis un ajutor umanitar de inca 5.000 de euro, de la Consiliul Local, care se reuneste azi in sedinta. Si Marius Visarion, care o aduce in seara asta la Prahova TV pe sotia lui Vlad promite donatii de la telespectatori, prieteni si parteneri. Au venit bani si  de la partenerii www.myploiesti.ro. Mai trebuie 10.000 de euro. Ii gasim si pe astia pana vineri, ca de sambata incolo sa ne ocupam de altceva? 

Conturi

RO96RNCB0604080329500001 RON

RO08RNCB0205080329500001 EUR

Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele inainte de casatorie)

PayPal – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

COD BICSWIFT: RNCBROBU

Citeste si tu povestea unor oameni ai ploiestiului. In 48 de ore, fotografia celor doi a fost deschisa de 3.500 de oameni. 

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!