Blog
Vlad Brasoveanu - foxnews.com Vlad Brasoveanu - foxnews.com

De pe Humans of Ploiesti pana pe Fox News. Vlad Brasoveanu in presa straina

Cel mai des, presa internationala nu se documenteaza foarte bine cand scrie despre Romania. Cateodata, foarte rar, asta are efecte pozitive. Dovada: cazul lui Vlad Brasoveanu. Tanarul care a descoperit ca are o tumoare imediat dupa nunta, si care a facut ploiestenii sa doneze, in trei zile, peste 35.000 de euro, a ajuns si pe Fox News. Jurnalistii nu s-au documentat serios, folosind relatari de presa vechi, si, in stire apare ca pentru Vlad s-au strans doar 900 de dolari. Asta a facut cititorii foxnews.com sa intrebe unde ar putea dona niste bani, si, din nou, solidaritatea ploiestenilor si-a spus cuvantul. Stefan State le-a indicat contul. 

Poti dona si tu, in continuare, bani pentru Vlad Brasoveanu: 

RO96RNCB0604080329500001 RON

RO08RNCB0205080329500001 EUR

Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele inainte de casatorie)

PayPal – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

COD BICSWIFT: RNCBROBU

Citeste si tu povestea unor oameni ai ploiestiului. In 48 de ore, fotografia celor doi a fost deschisa de 3.500 de oameni. Iar vineri, sotia lui Vlad a gasit in cont 35.000 de euro.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!