Blog
Vlad Brasoveanu - spital Germania Vlad Brasoveanu - spital Germania

Vlad Brasoveanu a ajuns azi in spitalul din Germania care-i poate salva viata

"Dorim să vă spunem ca Vlad cu Andra au ajuns de mai puțin de 1 ora la clinică. Au avut parte de un zbor ok. În acest moment sunt preluați de echipa medicală pentru începerea investigațiilor. Vom reveni cu noi veşti pe parcurs ce le avem. Vă mulțumim înca o dată pentru implicare. Fără voi aceste lucruri nu erau posibile", anunta pagina www.facebook.com/salvamunprietensalvamoviata 

Poti dona si tu, in continuare, bani pentru Vlad Brasoveanu: 

RO96RNCB0604080329500001 RON

RO08RNCB0205080329500001 EUR

Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele inainte de casatorie)

PayPal – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

COD BICSWIFT: RNCBROBU

Citeste si tu povestea unor oameni ai ploiestiului. In 48 de ore, fotografia celor doi a fost deschisa de 3.500 de oameni. Iar vineri, sotia lui Vlad a gasit in cont 35.000 de euro.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!