Blog
Humans of Ploiesti - audienta noiembrie Humans of Ploiesti - audienta noiembrie google analytics

Humans of Ploiesti in noiembrie - 13.000 de vizitatori unici

August 2014: se aduna cu greu o mie de vizitatori unici. Septembrie 2014: tot o mie de vizitatori unici, dintre care o mare parte sunt posesori de iPhone. Octombrie 2014: sarim, brusc, la 7.000 de vizitatori unici pe site, care fac 76.000 de afisari. Apar si primii vizitatori din Anglia, Germania, Italia, SUA, Franta, Spania, Austria si Olanda. 

Asteptam audientele pe noiembrie 2014 cu emotie: daca sunt mai putini? Daca ne-am inselat?

Ei bine, nu.

Humans of Ploiesti chiar a devenit un fenomen. Pe luna noiembrie 2014, inregistram 13.000 de vizitatori unici. din care 74% sunt din Ploiesti. Urmeaza, apoi, Bucuresti, Brasov si Londra (!). Un sfert sunt tineri de 18-24 de ani. O treime au intre 25 si 34 de ani. 44% sunt femei, 56% barbati. O fi din cauza ca sunt mai multe fotografii cu femei, decat cu barbati, pe site? Apropo: am ajuns la 1.784 de imagini, deschise, in proportie de 50,3%, de pe telefoane mobile. Nu reusim deloc sa atingem macar numarul fanilor de pe Facebook:2.500

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!