Blog
non humans of ploiesti non humans of ploiesti © bogdan stoica

5.500 de vizitatori unici in decembrie, si cateva recorduri

5.500 de vizitatori unici, 3.000 de fani pe Facebok, peste 2.000 de imagini - acesta este bilantul lunii decembrie. Am batut un nou record, cu aceasta fotografie, care a strans peste 250 de like-uri. 

Ne vedem in 2015, cand vom da greutate acestui proiect cu cateva actiuni care o sa va placa. 

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!