Blog
curs fotografie cu telefonul curs fotografie cu telefonul

Premiera la Ploiesti - Curs de FOTOGRAFIE CU TELEFONUL

  • daca ai cheltuit 2.000 de lei pe un telefon cu care faci poze la de mediocre ca vechiul tau telefon, 
  • daca te ocupi de promovarea unei afaceri in social media, 
  • daca vrei sa ramai cu amintiri frumoase de la evenimentele petrecute cu cei dragi, 

e timpul sa faci un curs de fotografie cu telefonul.

Sambata, 22 august, fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro), initiator al proiectului Humans of Ploiesti, te asteapta la un astfel de curs. Scurt si amuzant, pentru ca lui Bogdan nu-i plac formularile bolovanoase si stufoase.

Detalii gasesti aici: LINK.

(imaginile din colajul alaturat sunt luate de pe contul de Instagram al lui Bogdan)

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!