Blog
humans of ploiesti - echipa - Bogdan Stoica humans of ploiesti - echipa - Bogdan Stoica fotografie de Sorin Petculescu

Humans of Ploiesti - Echipa - Bogdan Stoica

Jurnalist, blogger (www.bogdanstoica.ro), fotograf. Este unul dintre initiatorii proiectului si cel care a unificat proiectele similare de pe Facebook. 

"Humansof.... e un proiect misto si sunt onorat sa fac parte din echipa care-l face in Ploiesti". 

Journalist, blogger (www.bogdanstoica.ro), photographer. He is one of the creators of this project and the one who brought together similar projects on Facebook.

"Humansof... is a really cool project and I'm proud to be part of the team in Ploiesti".

Sorin Petculescu

Ploiestean si pasionat de exprimarea prin imagine, Sorin Petculescu (www.sorinpetculescu.ro) este fotograf profesionist, membru fondator si vicepresedinte al Foto Club Ploiesti, lector al Cursului de Fotografie Ploiesti.

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!