couples
zilele Ploiestiului 2015 zilele Ploiestiului 2015 © bogdan stoica

Zilele Ploiestiului 2015 - Vino si tu!

Azi au inceput, la Ploiesti, Zilele Orasului, o manifestare-maraton, intinsa pe mai multe zile. www.humansofploiesti.ro o sa fie prezent la aproape toate, si veti vedea aici o droaie de fotografii. Pana atunci, descarca programul evenimentului, de mai jos, si participa, pentru ca doar o data pe an e ziua orasului tau!

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!