couples
humans of ploiesti humans of ploiesti © bogdan stoica (www.bogdanstoica.ro)

Humans of Republica Moldova - Marsul Unionistilor Ploiesti

Apari in aceasta fotografie? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. povestea ta, sau, dupa caz, scrie-ne daca nu vrei ca aceasta fotografie sa fie postata aici. Humansofploiesti.ro este menit sa uneasca aceasta comunitate, nu s-o dezbine.

După un istoric drum parcurs pe jos de la Chişinău la Iaşi, urmat de prezenţa la Cotroceni şi un miting în favoarea unirii României cu Republica Moldova derulat la Bucureşti, un grup de tineri inimoşi de peste Prut a ajuns si la Ploieşti, pentru o suită de manifestări menite să reaprindă „flacăra unirii” şi „sentimentul naţional”. Vizita a început la Muzeul Judeţean de Istorie şi Palatul Culturii, continuând la Aleea Scriitorilor şi la Casa Memorială Constantin Stere. Manifestările au facut parte din programul intitulat simbolic „Marşul lui Ştefan cel Mare” - derulat de mai multe organizaţii basarabene, care le solicită autorităţilor române să facă eforturi diplomatice şi să urgenteze procedurile pentru unirea Republicii Moldova cu România. 

Toate pozele de la Marsul Unionistilor sunt aici: http://bit.ly/1IdQlPl 

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!