despre noi
100 de locuri de vazut in Ploiesti - fantana arteziana de pardoseala din centru, o oaza de racoare in zilele caniculare si unul din locurile preferate de copii 100 de locuri de vazut in Ploiesti - fantana arteziana de pardoseala din centru, o oaza de racoare in zilele caniculare si unul din locurile preferate de copii copyright - www.bogdanstoica.ro

Despre noi

Suntem 210.000, cu totii, in Ploiesti. 130.000 dintre noi avem conturi de Facebook, pe 70.000 de conexiuni de internet. Traim intr-un oras cu 90.000 de locuinte, care acopera 6.000 de hectare, delimitate de 350 de strazi care au in total 800 de kilometri. Nu vorbim tocmai despre o metropola. Si cu toate astea, nu ne cunoastem, intre noi, atat de bine pe cat am putea. 

Ideea e ca toata lumea a auzit de Nichita, de Caragiale, de Doroftei... Pe noi ne intereseaza restul ploiestenilor, pana la 210.000, si, inspirati de HumansofNewYork.com, va prezentam Humans of Ploiesti. Imagini, fiecare cu o poveste a ei. Speram sa va gasiti in fotografiile noastre si sa ne scrieti.

Ce sa ne scrieti? Orice. Lucruri despre voi, despre ce va inspira, ce va place sau, pur si simplu, ce faceati in ziua in care ati fost fotografiati. Ceea ce ne scrii va constitui povestea care insoteste imaginea. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.  [Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.[

Ne gasiti si pe: facebook [link] twitter [www.twitter.com/humansploiesti] si tumbr: [www.humansofploiesti.tumblr.com]

Initiator Bogdan Stoica (link)

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!