guests
humans of ploiesti - guests humans of ploiesti - guests fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Brandon Johnson

Brandon James Johnson este american Are 27 ani, 185 cm si este noul jucator al celor de la CSU Atlasib Sibiu. A debutat chiar la Ploiesti, in meciul contra CSU Asesoft Ploiesti, unde a reusit 5 puncte, 1 pasa decisiva si 1 recuperare. Brandon Johnson joaca pe pozitia 1 iar pentru gruparea de pe Cibin a mai jucat intre anii 2008 si 2010. Dupa CSU Sibiu a plecat in ligiile inferioare din Germania, iar sezonul trecut nu a jucat la nici o echipa. Odata cu venirea lui, CSU Sibiu a ajuns la 7 stranieri dupa ce bulgarul Sasho Gruev a parasit echipa dupa doar cateva meciuri.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!