guests
humans of ploiesti - guests humans of ploiesti - guests fotografie de Sorin Petculescu

Guests of Ploiesti - Castigator la Festivalul Castanilor

Pentru ca in Ploiesti au loc des evenimente interesante, care aduc oamenii impreuna, am decis ca cei care nu locuiesc in Ploiesti sa aiba o categorie dedicata lor. Asa ca daca esti in vizita aici, daca ai afaceri sau esti student venit la noi din strainatate, speram sa te regasesti in imaginile noastre si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Email: contact @ humansofploiesti.ro. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti.ro este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine. / Because Ploiesti often hosts interesting events that bring people together, we decided to create a special category for those who don't live in Ploiesti. So, if you are visiting, have businesses here or are a foreign student who came here to study, we hope you find yourself in our photos and write us who you are, what inspires you, what you like. Email: contact @ humansofploiesti.ro. Also, let us know if you don't want to be on this site, because we don't want to offend anybody. HumansofPloiesti.ro is a community project, meant to unite, not to divide us.

Sorin Petculescu

Ploiestean si pasionat de exprimarea prin imagine, Sorin Petculescu (www.sorinpetculescu.ro) este fotograf profesionist, membru fondator si vicepresedinte al Foto Club Ploiesti, lector al Cursului de Fotografie Ploiesti.

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!