guests
Humans of Ploiesti - guests Humans of Ploiesti - guests Fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Andra a venit din Bucuresti special pentru Cercul de Donatori

Andra e din Bucuresti si are si ea un proiect personal comunitar, dar a venit la Ploiesti sa doneze, nu sa ceara sprjin. "Am un proiect de constientizare a faptului ca exista si forme de nationalism fara extremism, ci care promoveaza unitar conceptul de roman prin solidaritate, prin promovarea micilor intreprinzatorilor care produc ceva concret. Aici sunt pentru ca asa sunt eu, ma implic in tot ce aflu".

Ce este Cercul de Donatori? Afla de aici.

Andra came from Bucharest and has a personal community project of herself, but wanted to donate in Ploiesti, not to ask for support. "My project is about realizing that nationalism can exist without extremism, promoting the concept of Romanian by solidarity, by helping small businesses. I am here because this is who I am, I get in involved in everything."

What is the Donor Circle? Find out here.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!