guests
humans of ploiesti - guests humans of ploiesti - guests Fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Iolanda Gheorghiu la Cercul de Donatori Ploiesti

Dr. Iolanda Gheorghiu, la Cercul de Donatori Ploiesti, despre cum te poți implica în îmbunătățirea sănătății femeilor. 

Ce este Cercul de Donatori? Afla de aici.

Dr. Iolanda Gheorghiu, at the Donor Circle in Ploiesti, speaking about how you can get involved in improving women's health.

What is the Donor Circle? Find out here

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!