guests
humans of ploiesti - guests humans of ploiesti - guests Fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - S-a mutat din Bucuresti langa Ploiesti si acum ajuta comunitatea locala

"Sunt din Bucuresti, unde fac parte din doua asociatii, dar de cand m-am mutat langa Ploiesti, mi-am propus sa fac parte din comunitate. Si Luiza mi-a sugerat ca ar fi bine sa vad ce este Cercul de Donatori. Am deja un proiect favorit, cel al doamnei Iolanda, pentru ca stiu ce inseamna sa ai o problema de sanatate. Si toate proiectele prezentate astazi imi plac."

Cristina, antreprenor.

Ce este Cercul de Donatori? Afla de aici.

"I'm from Bucharest, and I'm involved in two associations, but since I've moved to Ploiesti, I wanted to become a part of the community. Luiza suggested I saw what the Donor Circle is. I Already have a favorite project, Mrs. Iolanda's, because I know what it's like to have health problems. And I like all the projects I've seen today."

Cristina, entrepreneur.

What is the Donor Circle? Find out here

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!