guests
Humans of Ploiesti - Women Humans of Ploiesti - Women Fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - In curand familia mea se va mari

Ma numesc Stefania Brinzea, am 21 de ani. Nu sunt sunt ploiesteanca, ci buzoianca, insa aici am prietenii, jobul, unde interactionez cu oameni minunati, si nu in ultimul rand noua mea familie, care in curand se va mari.

Sunt o fire sociabila,deschisa, incapatanata si pun suflet in tot ceea ce fac... Cam atat despre mine! Nu sunt cea mai buna in compuneri.. :d

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!