guests
Humans of Ploiesti - Guests Humans of Ploiesti - Guests Fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Günther Oettinger, comisarul UE al energiei

Pentru ca in Ploiesti au loc des evenimente interesante, care aduc oamenii impreuna, am decis ca cei care nu locuiesc in Ploiesti sa aiba o categorie dedicata lor. Asa ca daca esti in vizita aici, daca ai afaceri sau esti student venit la noi din strainatate, speram sa te regasesti in imaginile noastre si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti.ro este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine. / Because Ploiesti often hosts interesting events that bring people together, we decided to create a special category for those who don't live in Ploiesti. So, if you are visiting, have businesses here or are a foreign student who came here to study, we hope you find yourself in our photos and write us who you are, what inspires you, what you like. Email: contact @ humansofploiesti.ro. Also, let us know if you don't want to be on this site, because we don't want to offend anybody. HumansofPloiesti.ro is a community project, meant to unite, not to divide us.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!