guests
humans of Officedent humans of Officedent © bogdan stoica

Humans of Officedent - Mi-a spus sa stau departe de matematica. Ii multumesc si azi.

Mihai. De patru ani la Officedent. Medic specialist chirurgie maxilo-faciala.

"Cum am ajuns sa fac asta? Am dat la Stomatologie datorita unui prieten. Tatal sau facea aceasta profesie, iar el avea cele mai frumoase masini din gasca. In timpul facultatii, am descoperit un domeniu medical interesant, si au venit si dorinta de a fi bun, si pasiunea.

Ce-as fi fost, daca nu eram stomatolog? Eu voiam sa fiu finantist. Citisem o carte despre bursa si mi se parea un domeniu care mi se potriveste. Noroc cu profesorul meu de matematica din liceu care mi-a spus “fa orice in viata, dar stai departe de cifre si de matematica”. Ii multumesc tot timpul pentru sfat.

Cel mai greu moment? Nu exista, cand faci o profesie din pasiune. A fost un moment greu inainte sa devin medic, cand am dat rezidentiatul. Erau trei locuri libere, iar noi eram 780 de candidati.

Ce-as schimba la mine, in urmatorii ani? Nimic. Aici, la Officedent, e familia mea. Nu progresezi in raport cu familia. Nu te raportezi la familie, o iei ca atare."  

..............

Se intampla, din cand in cand, ca o afacere sa functioneze din prima, fara ajutor, fara perioade de incercare din partea unor clienti circumspecti. Iar asta se intampla, de obicei, atunci cand cei care au facut afacerea se ocupa de ea cu pasiune si sunt atat de buni in ceea ce fac, incat succesul apare spontan. Exista si in Ploiesti o asemenea afacere: clinica stomatologica Officedent, din zona de nord a orasului. Am stat de vorba cu cei din echipa Officedent si a fost o placere, asa ca va va invit sa-i cunoasteti si voi pe oamenii Officedent. O sa va placa. Toate fotografiile si toate povestile sunt AICI.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!