guests
humans of Officedent humans of Officedent © bogdan stoica

Humans of Officedent - Fac asta pentru ca este o specialitate ignorata de multi

Andrei. Medic specialist parodontolog. De un an in Officedent.

Intai am vrut sa fiu stomatolog, pe urma am vrut zona de parodontie, pentru ca este o specialitate ignorata de multi. Se stiu multe lucruri despre problemele parodontice, dar nu se fac la fel de multe. Mie mi se pare atractiva mai ales datorita zonei de microchirurgie.

Iti aduci aminte prima ta interventie? Da, sigur. Prima interventie a fost la un barbat de 35 de ani. Tin minte absolut tot: figura, ce-a spus, cum a reactionat….

Ce-ti place cel mai mult la Officedent? Provocarea profesionala. Imi place ca aici se tine cont de specializare, si suntem multi, fiecare facand foarte bine altceva. Adica, daca in alte parti e cate un medic care te trateaza de toate problemele, aici ai parte de mai multi specialisti, fiecare foarte bun.

..............

Se intampla, din cand in cand, ca o afacere sa functioneze din prima, fara ajutor, fara perioade de incercare din partea unor clienti circumspecti. Iar asta se intampla, de obicei, atunci cand cei care au facut afacerea se ocupa de ea cu pasiune si sunt atat de buni in ceea ce fac, incat succesul apare spontan. Exista si in Ploiesti o asemenea afacere: clinica stomatologica Officedent, din zona de nord a orasului. Am stat de vorba cu cei din echipa Officedent si a fost o placere, asa ca va va invit sa-i cunoasteti si voi pe oamenii Officedent. O sa va placa. Toate fotografiile si toate povestile sunt AICI.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!