guests
humans of Officedent humans of Officedent © bogdan stoica

Humans of Officedent - Office Dent e un model spre care tind, e posibil sa fac si eu asa ceva

Dan. Medic stomatolog la Pitesti. Prieten Office Dent

"Eu fac parte din gasca. In facultate, eram cativa, foarte buni prieteni, si daca ei fac acum parte din echipa Officedent, sunt si eu prietenul acestui proiect. Office Dent e un model spre care tind, e posibil sa fac si eu asa ceva in Pitesti. De ce fac meseria asta? Datorita familiei si prietenilor. Eram 6-7 in liceu, buni prieteni, toti din familii de medici, si si ne-am dus spre medicina, desi mie, de exemplu, mi-ar fi placut sa fac PR sau advertising. Acum, insa, asta vreau sa fiu: un medic stomatolog bun. Mi-am dat seama de asta la primul curs din strainatate, care a fost ca un reality check pentru mine. Atunci mi-am dat seama ca tehnologia e importanta, dar ca, oricat ar evolua tehnoogia, e vorba despre medici. Vreau ca oamenii sa vada pertinenta din discursul meu, nu altceva".  

..............

Se intampla, din cand in cand, ca o afacere sa functioneze din prima, fara ajutor, fara perioade de incercare din partea unor clienti circumspecti. Iar asta se intampla, de obicei, atunci cand cei care au facut afacerea se ocupa de ea cu pasiune si sunt atat de buni in ceea ce fac, incat succesul apare spontan. Exista si in Ploiesti o asemenea afacere: clinica stomatologica Office Dent, din zona de nord a orasului. Am stat de vorba cu cei din echipa si a fost o placere, asa ca va invit sa-i cunoasteti si voi pe oamenii Office Dent. O sa va placa. Toate fotografiile si toate povestile lor sunt AICI.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!