guests
humans of Officedent humans of Officedent © bogdan stoica

Humans of Officedent - Lucrez, aici, in premiera, alaturi de sotia mea, si este o experienta…

Andrei. Din 2014 la Office Dent. Medic dentist.

"Uneori vorbesc mult, zic si bune si rele, pentru ca imi place sa fiu corect, dar ma mai abtin daca vad ca pacientul e dificil. La Office Dent imi place colectivul, e ca o familie. Lucrez, aici, in premiera, alaturi de sotia mea, si este o experienta…"

Ce faci cand gresesti? "Toata lumea greseste. Ce fac? Repar si incerc sa previn pe viitor."

Exista vreun gen de intrebare la care nu vrei sa raspunzi? "Nu. Oricat ar fi de grea sau de neplacuta intrebarea, vad eu cum raspund…" 

..............

Se intampla, din cand in cand, ca o afacere sa functioneze din prima, fara ajutor, fara perioade de incercare din partea unor clienti circumspecti. Iar asta se intampla, de obicei, atunci cand cei care au facut afacerea se ocupa de ea cu pasiune si sunt atat de buni in ceea ce fac, incat succesul apare spontan. Exista si in Ploiesti o asemenea afacere: clinica stomatologica Office Dent, din zona de nord a orasului. Am stat de vorba cu cei din echipa si a fost o placere, asa ca va invit sa-i cunoasteti si voi pe oamenii Office Dent. O sa va placa. Toate fotografiile si toate povestile lor sunt AICI.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!