men
humans of ploiesti humans of ploiesti fotografie de Bogdan Stoica

Bani pentru 14 oameni ramasi fara casa - Pe tine ce te face sa donezi?

Alex Nan - DJ/MC, blogger , student, sociabil, iubitor de muzica si distractie.

Nu sunt toti. N-am avut cum sa-i fotografiem pe toti. Au fost mult mai multi cei care au venit joi la Gloria Jean's Coffee sa participe la strangerea de bani pentru niste amarati ramasi fara casa in urma unui incendiu. Dar pe voi, cei care apareti in aceste poze, va invitam pe toti sa ne spuneti, la contact @ humansofploiesti.ro, cum ati ajuns sa deveniti contributori la aceasta actiune.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!