men
humans of Officedent humans of Officedent © bogdan stoica

Humans of Officedent - Sunt dependent de alergare. Ma elibereaza

Ionut. De patru ani la OfficeDent. Medic specialist microscop

Ai vreo dependenta? "Am doua: alergarea la maraton si Coca-Cola. Cu Coca-cola sunt intr-un regres puternic, dar nu m-am vindecat inca. Dependenta de alergare este, insa, tot mai puternica. Pare greu sa alergi 42 de kilometri, dar eu alerg in natura, si acolo totul e diferit. Alerg si in strainatate; am fost in Spania si a fost incredibil. Ai o senzatie ciudata cand auzi niste straini, care nu te cunosc si nu te-au vazut niciodata, ca iti striga numele, auzi “hai Ionut!”… Plus ca atunci cand la cursa mai alearga inca 40.000 de oameni…. Alergarea ma elibereaza".

Cand ai urmatoarea cursa? "Pe 25 ianuarie."

..............

Se intampla, din cand in cand, ca o afacere sa functioneze din prima, fara ajutor, fara perioade de incercare din partea unor clienti circumspecti. Iar asta se intampla, de obicei, atunci cand cei care au facut afacerea se ocupa de ea cu pasiune si sunt atat de buni in ceea ce fac, incat succesul apare spontan. Exista si in Ploiesti o asemenea afacere: clinica stomatologica Officedent, din zona de nord a orasului. Am stat de vorba cu cei din echipa Officedent si a fost o placere, asa ca va va invit sa-i cunoasteti si voi pe oamenii Officedent. O sa va placa. Toate fotografiile si toate povestile sunt AICI.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!