men
humans of Officedent humans of Officedent © bogdan stoica

Humans of Officedent - O sa fim atenti la tehnologie, pentru ca ea va face diferenta in viitor

Mircea. Antreprenor. Fondator Officedent

"Officedent nu e numai o firma este o familie. Este ceva ce am gandit pentru sotia mea, pentru Raluca si care in timp s-a transformat in a doua casa pentru noi. Acum, clinica este mai mult un centru de excelenta iar succesul se vede prin numarul mare de pacienti multumiti. Avem servicii excelente, o echipa senzationala, care va creste natural, pentru ca permanent vom alege tineri talentati si competenti. Nu stiu cum o sa evolueze Officedent. Stiu doar ca o sa fim atenti la tehnologie, pentru ca ea va face diferenta in viitor. In acest moment, eu cred sincer ca fac ceea ce trebuie pentru ca Officedent sa ramana in top".  

..............

Se intampla, din cand in cand, ca o afacere sa functioneze din prima, fara ajutor, fara perioade de incercare din partea unor clienti circumspecti. Iar asta se intampla, de obicei, atunci cand cei care au facut afacerea se ocupa de ea cu pasiune si sunt atat de buni in ceea ce fac, incat succesul apare spontan. Exista si in Ploiesti o asemenea afacere: clinica stomatologica Officedent, din zona de nord a orasului. Am stat de vorba cu cei din echipa Officedent si a fost o placere, asa ca va invit sa-i cunoasteti si voi pe oamenii Officedent. O sa va placa. Toate fotografiile si toate povestile lor sunt AICI.

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!