men
Humans of Dentirad Humans of Dentirad © bogdan stoica

Humans of Dentirad - Daca nu eram stomatolog, as fi fost informatician. Eram bun, chiar am facut un joc...

"Cum am ajuns sa fac asta? Eram la mate-info, la liceu, si am ajuns la o clinica de ortodontie din Bucuresti, cu o problema. M-a cucerit instantaneu, si de atunci am decis sa fac Facultatea de Stomatologie. Altfel, as fi facut Informatica. Eram bun, la mate-info, invatasem tot pana la CISCO, la atestat am facut chiar un joc, cu niste iepurasi de Paste. Am avut noroc ca facultatea de Informatica m-a speriat cu Pascal. E un limbaj de programare din anii 60, si nu mi s-a parut deloc atractiv".

"Daca mai am jocul facut de mine? Nu, era pe un computer care s-a stricat, al tatalui meu. De atunci fac backup la orice, inclusiv la lista de pacienti de la Dentirad" .

" Unde ma vad peste cinci ani? Nu sunt sigur ca o sa fie cinci, sau mai multi. In clinica mea. Sau, macar intr-un cabinet stomatologic care sa fie al meu". 

(Razvan George Cojocaru - medic medicina dentara - de 1 an in Dentirad)

........

Humans of Ploiesti a vizitat, in ianuarie, clinica Dentirad din Ploiesti, dar si Spitalul Dentirad din Plopeni. Am descoperit, ca de fiecare data cand ducem intr-o organizatie proiectul "Humans of... ", oameni senzationali care reusesc, sub presiunea zilnica a gasirii celor mai bune solutii de salvat vieti, sa-si pastreze umanitatea si normalitatea. Gasiti toate povestile oamenilor Dentirad aici: http://bit.ly/1DeY1tu 

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!