Non humans
Humans of Ploiesti - Non humans Humans of Ploiesti - Non humans Fotografie de Bogdan Stoica

NON-humans of Ploiesti - The lucky dog

Vine zilnic la geamul Macelariei de la Piata Nord. Si zilnic are noroc. Astazi, de exemplu, o fetita si-a rugat tatal sa cumpere ceva si pentru catelul simpatic care o privea prin geam. Iar tatal a fost de acord. 

Ne simtim foarte ... umani cand suntem buni cu un animal, nu?

Dintre miile de imagini cu ploiesteni, am ales sa le punem deoparte pe cele in care sunteti insotiti de cei mai buni prieteni non-umani. Speram sa te gasesti intr-una din imaginile noastre si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti povestea ta si a prietenului tau necuvantator, si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: contact @ humansofploiesti.ro. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni, HumansofPloiesti.ro este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine. Of all the thousands of photos we have of the people of Ploiesti, we chose to set aside the ones with their best non human friends. We hope you find yourself in one of the photos and tell us who you are, what you like. Write your story and your pet's one and help us write the story of Ploiesti. Email: contact @ humansofploiesti.ro. Also tell us if you don't want your photo to be here, because we don't want to offend anyone. HumansofPloiesti.ro is a community project, meant to unite, not to divide us.

He's at the butcher's shop window every day. And he's lucky every day. Today, for instance, a little girl asked her dad to buy something for the cute dog, looking at her through the window. And the dad said yes.

We feel very... human when we're kind to an animal, right?

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!