Non humans
Humans of Ploiesti - Non humans Humans of Ploiesti - Non humans Fotografie de Bogdan Stoica

NON-humans of Ploiesti - Ea e Dalia

"Cum iesim din casa, cum se urca in copaci. E din cauza ca sta toata ziua in apartament. Dar daca ma fac ca plec, coboara imediat si ma urmeaza. E o desteapta Dalia mea..."

(pe strada Zidari)

"As soon as we get out of the house, she climbs up the trees. Because she's closed up in the apartment all day long. But if I pretend to leave, she runs down the stairs, following me. My Dalia is so smart..."

(Zidari Street)

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!