Non humans
non humans of ploiesti - strada BP Hasdeu non humans of ploiesti - strada BP Hasdeu Fotografie de Bogdan Stoica

O fi ponosita casa aia... dar e patria lui

Casa arata destul de rau. Aproape ca pare nelocuita. O bucata din acoperis s-a surpat sub zapezile de anul trecut. In geam e o panza prafuita. Gardul se scufunda, se indoaie si se sfarama in acelasi timp, trotuarul e facut praf...

Dar n-ai nici o sansa sa te apropii. Sta nemiscat ca un Sfinx si, cand ajungi aproape, iti arata, deloc amabil, dintii. Nu maraie, nu misca, dar dintii si privirea lui spun tot: asa ponosita cum e, casa aia e mica lui tarisoara. E patria. Iar el e patriotul de serviciu.

(pe strada BP Hasdeu)

Alte poze din: NON-HUMANS STORIES NON-humans of Ploiesti - Ea e Dalia »
Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!