Non humans
white cat winter white cat winter © bogdan stoica

NON-humans of Ploiesti - Craiasa Zapezii

In basme, sau in desenele animate, o recunosti imediat pe Craiasa Zapezii. E imbracata in alb, arata superb, sau se transforma in cate un animal agreabil, cu blana alba.

De-aia, noi credem ca pisica din imagine este chiar Craiasa Zapezii, aflata in vizita, la o batranica simpatica, pe de strada Milcov din Ploiesti.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!