Non humans
humans of ploiesti - oameni ai ploiestiului humans of ploiesti - oameni ai ploiestiului © bogdan stoica

NON-humans of Ploiesti - Lounge

Sta in curte, relaxat. Stie ca pe strada aia trec doar oameni buni, asa ca nu e deloc nevoie sa apere curtea. "Ce, imi faci o poza? Mi-o trimiti si mie, te rog?"

Scrie-ne povestea reala a cainelui din fotografie, daca o stii, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Alte poze din: NON-HUMANS STORIES « nonHumans of Ploiesti - Double Date
Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]humansofploiesti.ro. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!