Old City
Old Ploiesti Photos Old Ploiesti Photos copyright Bogdan Stoica

Old Ploiesti - The Project - Intrare

Nu exista casa boiereasca fara asa ceva. Intrarea in casa era considerata un simbol al statusului social, si se investeau bani frumosi in sticla montata in complicatele dantelarii de fier forjat. Unii incepusera sa personalizeze chiar instalatia de iluminat. Acest detaliu arhitectonic, de la inceputul secolului 19, poate fi vazut la o casa din imediata vecinatate a Muzeului de Arta Ploiesti.

Pe www.humansofploiesti.ro scriem povestea Ploiestiului si prin locurile vechi, care ne vorbesc despre istoria acestui loc. Daca ai imagini relevante de acest fel, scrie-ne la contact @ humansofploiesti.ro

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!