Old City
Poze vechi - Ploiestiul Vechi - strada Gheorghe Doja Poze vechi - Ploiestiul Vechi - strada Gheorghe Doja © bogdan stoica

Ploiestiul Vechi - Uite o bijuterie pe care o avea toata lumea, acum o suta de ani

Ceea ce vedeti este o bucatica din Ploiestiul frumos, de cand lucrurile nu se faceau in China, din plastic prost. Este un maner de fereastra, vechi de o suta de ani, dar perfect functional, fotografiat intr-o casa de pe strada Ghe Doja. Asta e Ploiestiul: un oras care iti dezvaluie povestile sale, pe orice strada ai fi.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!