Old City
Poze vechi - Ploiestiul Vechi - casa Zipser Poze vechi - Ploiestiul Vechi - casa Zipser © bogdan stoica

Ploiestiul Vechi - Urme de glorie

Construita imediat dupa primul razboi mondial, a ramas fara usile vechi in anii 60, pentru ca nu se inchideau bine, iar iernile romanesti erau aspre pe vremea comunistilor, carora nu le pasa daca oamenii au cu ce sa se incalzeasca. Se mai vad decoratiunile care nu lipseau de pe fiecare casa. Scara, probabil din lemn sau fier, a disparut si ea.

(vazuta pe strada Clementei)

Pe www.humansofploiesti.ro scriem povestea Ploiestiului si prin locurile vechi, care ne vorbesc despre istoria acestui loc. Daca ai imagini relevante de acest fel, scrie-ne la contact @ humansofploiesti.ro

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!