Projects
humans of ploiesti - humans of humanitas humans of ploiesti - humans of humanitas fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Humanitas

Ploiestiul are 4 librarii, cateva biblioteci scolare, acces la bibioteca judeteana si vreo 10-12 tarabe cu carti. Este extrem de putin, pentru un oras cu 200.000 de locuitori. De aceea, redeschiderea librariei Humanitas din centru poate fi considerat un eveniment notabil. 

Au fost la deschidere istoricul Lucian Boia, filozoful Gabriel Liiceanu, dar si vreo suta de ploiesteni. Humans of Humanitas.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!