Projects
humans of Gloria Jean's Coffees Ploiesti humans of Gloria Jean's Coffees Ploiesti

Humans of Gloria Jean's Coffees - The Project

Am mai trecut o frontiera: cea a retelei internationale de cafenele Gloria Jean's. Si asta din doua motive: Gloria Jean's Coffees (Afi Ploiesti) este cea mai occidentala cafenea a Ploiestiului si singura care sustine organizatii ca Water for Water sau Rainforest Alliance. Iar cand am gasit pe site fraza Belief in People, Building and Changing Lives, am stiut ca le-am propus celor de la Gloria Jean's ceva ce li se potriveste.

A fost o placere sa facem fotografii cu echipa Gloria Jean's si sa vorbim despre viata. Asa am aflat ca Ciprian este cuceritorul de noi teritorii, ca Anne incearca sa traiasca sanatos, ca Silviu si-a salvat de la moarte un prieten, ca Georgiana nu crede in Black Friday, ca Rodica este incantata ca vinde o cafea atat de buna, dar si ca Nicoleta stie secretul succesului unei cafenele. Chiar il stie!

Ei sunt oamenii Gloria Jean's Coffees. Vi-i recomandam cu caldura, ca si pe toti cei care vin la Gloria Jean's Coffees din Afi Ploiesti, o locatie pe care noi am pus in lista celor 100 de locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Ploiesti.

We have broken another barrier: Gloria Jean's international coffee shops network. We made it because Gloria Jean's Coffees (Afi Ploiesti) is the most Occidental cafe of Ploiesti and because it is the only one which supports organisations such as Water for Water or Rainforest Alliance. And when we saw on their website "Belief in People, Building and Changing Lives", we knew we had the right thing for Gloria Jean's.

Taking photos of the team and talking about life was a pleasure. We found out Ciprian conquers new territories, Anne tries to have a healthy life, Silviu saved a friend from death, Georgiana doesn't believe in Black Friday, Sebi is already setting up his future passion, Rodica is delighted to sell such good coffee, and Nicoleta has the secret to a successful coffee shop. She really does!

They are the humans of Gloria Jean's Coffees. We highly reccomend them and all the people who come at Gloria Jean's Coffees in Afi Ploiesti, one of the 100 places you have to see in Ploiesti

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!