Projects
Cercul de Donatori Ploiesti Cercul de Donatori Ploiesti

Humans of Ploiesti la Cercul de Donatori Ploiesti

Ati auzit despre Cercul de Donatori Ploiești? Daca nu, va explicam pe scurt ce este: un eveniment la care ONG-uri sau grupuri de initiativa prezinta proiecte care au nevoie de o finantare de maxim 2.000 de lei. Fiecare proiect este prezentat timp de fix sase minute de către un membru al organizaţiei sau de către un beneficiar. După ce se prezintă proiectul, invitatii pot pune întrebări de clarificare despre proiect. Apoi reprezentantii ONG-urilor ies din sală şi invitatii se gandesc daca vor deveni donatori, cat vor dona si pentru care proiect. 

Practic, Cercul de Donatori Ploiești reprezintă o comunitate de ploieșteni implicați, care susțin financiar și promovează inițiative locale cu impact. Este un cerc al încrederii, în care membrii devin ambasadori pentru proiecte comunitare și se reunesc pentru a le susține. 

Humans of Ploiesti va recomanda cu caldura oamenii care formeaza Cercul de Donatori Ploiesti. Uitati-va la fotografiile lor, poate ii cunoasteti. Si, cine stie, poate le urmati exemplul.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!