Projects
humans of ploiesti - #jesuischarlie humans of ploiesti - #jesuischarlie copyright - www.bogdanstoica.ro

Je Suis Charlie

Nu poti face mare lucru pentru niste oameni care au murit, sau pentru cei care ii iubeau. Poti, insa, sa transmiti un mesaj: ca esti alaturi de cei loviti pe nedrept, si impotriva oricarei forme de violenta impotriva umanitatii. 

Am cerut, astazi, unor ploiesteni, sa participe la ceea ce se vrea un gest de compasiune si de solidaritate. Ii vezi pe toti aici, in jurul sloganului #jesuischarlie.

Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. daca te numeri printre ei, sau daca vrei sa ne spui care este mesajul tau pentru victimele atentatului terorist din Franta.

- sharing this is highly appreciate - 

 

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!