Projects
humans of ploiesti humans of ploiesti © bogdan stoica

Humans of Music - The Project

In fiecare duminica din august si septembrie, de la ora 19.00, Primăria Ploiești aduce pe scarile Palatului Culturii orchestra Magic. Fiecare concert include atat muzică clasică cat si muzică de film, pop-rock si jazz, dar si muzică românească si muzică de promenadă. Asa ca daca esti prin Ploiesti in vreo duminica seara, nu rata un concert in aer liber. O sa vina toamna, si-o sa-ti para rau ca n-ai stat alaturi, pentru o ora, de oameni atat de frumosi ca cei din aceasta GALERIE FOTO.

Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!