Projects
humans of ploiesti - humans of Cartrans Romania humans of ploiesti - humans of Cartrans Romania

Humans of Cartrans

Am fost azi in Cartrans Romania (www.cartrans.ro), una dintre cele mai mari companii de transport rutier ale Romaniei si printre putinele care au, permanent, aproape tot parcul auto, ocupat, in Europa, lucrand pentru cele mai mari nume din industria logistica. Am gasit o echipa incredibil de unita prin diversitatea ei: oameni care se plac si lucreaza perfect impreuna, desi sunt diferiti in fibra lor cea mai profunda. Pana si shootingul nostru a fost un prilej ca echipa de la Cartrans sa se cunoasca mai bine. Am mers cu 101 intrebari printate, din care fiecare a luat una, la intamplare. Asa, unii au aflat cum li s-a vindecat, singur, un coleg, de arahnofobie, iar altii ca o colega va avea un copil. Povestea celor de la Cartrans Romania devine astfel chiar povestea companiei. Si cum Cartrans este o companie din Ploiesti, povestea lor devine povestea orasului. 

Doamnelor si domnilor, cititi povestea Humans of Cartrans.

Today we visited Cartrans Romania (www.cartrans.ro), one of the largest transportation companies in Romania and one of the few which have, almost all the time, their whole fleet in Europe, working for the greatest names in logistics. We found a team incredibly united by their diversity: people who like each other and work perfectly together, even though they are deeply different. Even our photo shoot was an opportunity for the Cartrans team to get to know themselves better. We went around randomly giving them one out of 101 printed questions. Thus, they found out how a colleague cured himself of arachnophobia, or that another colleague is pregnant. The story of the Cartrans employees becomes the story of the company. And Cartrans is a company in Ploiesti, so their story becomes the story of Ploiesti.

Ladies and gentlemen, read the story Humans of Cartrans.

Alte poze din: PROJECTS Humans of Karpatia »
Humans of Ploiesti

Humansofploiesti.ro este cel mai important proiect comunitar al orasului, initiat si realizat de fotograful Bogdan Stoica (www.bogdanstoica.ro). Daca apari in oricare din aceste imagini, scrie-ne la [email protected]

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!