Projects
humans of ploiesti - humans of Karpatia humans of ploiesti - humans of Karpatia fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Karpatia

Karpatia Horse Trials este de departe cel mai valoros eveniment care a avut loc anul acesta in domeniul hipic. Nu e vorba doar despre faptul ca a readus in atentia publica superbul domeniu de la Floresti. Karpatia Horse Trials a aratat ca se pot face lucruri incredibile in Romania, si ca avem un potential urias, inca neexploatat.

Dovada? Mii de oameni au venit sa vada caii, cursele, domeniul, sa faca fotografii, sa bea ceva, sa se plimbe si sa se cunoasca. Iar ploiestenii si bucurestenii au fost cei mai numerosi. 

40 dintre ei sunt aici, scriind impreuna povestea Karpatia

Karpatia Horse Trials is, by far, the most valuable event of the 2014 in the equine area. Not just because it brought back in out attention the gorgeous domain at Floresti, but it also proved amazing things can be done in Romania and that we still have amazing potential and we don't take advantage of it. 

Proof? Thousands of people came to see the horses, the races, the domain, took photos, had a drink, went for a walk, mingled. Most of the people came from Ploiesti and Bucuresti.

40 of them are here, writing together the story of Karpatia

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!