specials
humans of ploiesti - specials humans of ploiesti - specials fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Infriguratul

- Cel mai probabil, are probleme psihice serioase. Oricat ar fi de cald, este imbracat extrem de gros. Dupa haine, e la fel de clar ca nu are o locuinta. Poate fi vazut - si ajutat - ori in centru, in zona Hotelului Central, ori la Parcul Bucov.

- He might have serious mental problems. No matter how hot, he always wears thick clothes. Judging by them, he's definitely homeless. You can see - and help - him downtown, around Central Hotel, or at Bucov Park. 

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!