specials
humans of ploiesti - specials humans of ploiesti - specials fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Cand ai baut ultima oara o Fanta?

In fiecare zi, daca nu e vreme rea, apare in zona delimitata de magazinele Orange, Vodafone, sediul ACR si magazinul Poiana. Ia la rand cosurile de gunoi, si daca gaseste ceva comestibil, il infuleca pe loc. Refuza dialogul si evita persoanele agresive. Cu siguranta poti sa-l ajuti, cu niste bani, sau cu niste mancare, mai ales ca in zona sunt cateva fast-food-uri si cateva restaurante, plus un magazin alimentar. Fa-o, daca-l intalnesti. 

Every day, as long as the weather is nice, he's in the area between Orange Shop, Vodafone, ACR and Poiana shop. He looks through all the bins and eats right up whatever eatable things he finds. He refuses to speak and avoids aggressive people. You can definitely help him with money or food, considering there are a few fast foods and restaurants in the area, plus a grocery store. Help him, if you see him.

 

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]i.ro. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!