specials
humans of ploiesti - specials humans of ploiesti - specials fotografie de Bogdan Stoica

Humans of Ploiesti - Tie cat de usor iti e sa traversezi?

Sute de persoane cu dizabilitati se confrunta zilnic cu lipsa rampelor de acces de pe trotuare. Ca urmare, multi folosesc carosabilul atunci cand trotuarul le este ostil. Si asta le creaza probleme, de la lipsa securitatii pana la o perceptie gresita din partea celor care nu stiu ca nu au alta varianta.

Humans Of Ploiesti te invita sa participi la o campanie de constientizare pe aceasta tema. In saptamana 15/22 septembrie 2014, trimite zilnic, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. un mesaj prin care sa atragi atentia Primariei Ploiesti asupra lipsei dotarilor stradale dedicate persoanelor cu dizabilitati. Studiaza chiar trotuarul din fata casei tale, a locului tau de munca sau a magazinului preferat. Fa si o poza, daca se poate. Si trimite zilnic mesajul tau, pentru a arata ca nu e doar o sesizare, ci declaratia ta de intentie. Arata ca esti ploiestean implicat.

Hundreds of handicapped people have an ever harder life, every day, because of the lack of sidewalk access ramps. Thus, a lot of them use the street if the sidewalk is hostile. Lots of problems appear, from the lack of security to a bad image in front of those who don't know the whole story. 

Human Of Ploiesti would like you to participate in an awareness campaign. Between September 15th and 22nd, send a daily email at Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., containing a message about the non-existent sidewalk ramps for physically challenged people. Study the sidewalk in front of your house, of your work space, or your favorite store. Take a photo, if you can. And send your email every day, to prove that it's not just a complaint, but a problem you want solved. Show that you are involved in your city's life!

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

Email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!