specials
je suis madalin je suis madalin

Humans Of Ploiesti te provoaca sa scrii Je Suis Madalin

Un băiat minunat are nevoie să i se dovedească că este iubit de semenii săi. Si noi va propunem sa o faceti folosind cel mai popular slogan din aceste zile. Scrie #JeSuisMadalin oriunde ai chef, astfel ca un numar cat mai mare de oameni sa afle de problema lui si, daca vor, sa-l ajute. Noi am scris in culorile orasului, galben-abastru, dar ne-am bucura ca mesajul acesta sa ajunga si oameni generosi din alte orase. 

Madalin este vocea din corul multor adolescenți aflați în suferință și care-și dorește să reușească, totuși, să-și îndeplinească visurile. Mădălin, elev al Colegiului Economic Virgil Madgearu Ploiești, clasa a XII a E4, a luptat și luptă alături de cei dragi, însă acum mai mult ca niciodată are nevoie de ajutor financiar necesar pentru un TRANSPLANT MEDULAR pentru a învinge o formă gravă de LEUCEMIE. Aceasta a recidivat, iar din cauza tratamentului cu cortizon au apărut și alte probleme de sănătate, NECROZA ASEPTICĂ DE CAP FEMURAL BILATERAL. După terminarea tratamentului, Mădălin are nevoie de proteze, acestea fiind foarte costisitoare.

Undeva, cineva sigur va înțelege suferința lui Mădălin, sprijinindu-l să învingă boala care necesită costuri medicale substanțiale (100.000 euro) pe care familia nu le mai poate suporta. Pentru a-l ajuta pe Mădălin, colegii săi vor organiza un Spectacol Caritabil. Codul IBAN pentru donații este: RO75BRDE300SV08302523000.

"Noi vom organiza pe data de 27 ianuarie un Spectacol Caritabil pentru a il ajuta pe Madalin. Avem nevoie de oameni dispusi sa il ajute. El a suferit de leucemie si in anul 2010, iar acum boala a recidivat. In momentul de fata asteptam documentul care sa jutifice gradul bolii, motiv pentru care credibilitatea cazului nostru este redusa. In acest weekend vom primi documentele necesare care atesta problemele de sanatate ale lui Madalin, insa pentru a confirma acest caz conducerea liceului poate da mai multe detalii, fiind implicata si in organizare.Deasemenea pretul biletului pentru participarea la spectacol porneste de la 15 lei, iar noi am facut un calcul pentru o sala plina (750 persoane) insa suma pe care o vom strange este undeva in jur de 3.000 euro. Ne-am gadit ca daca pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti ar urca si personalitati cu un nume puternic (cantareti, acotori) am putea ridica pretul biletului, astfel ajutorul financiar fiind mai mare. Stiu ca sunt multe cazuri in care oamenii fara scrupule incearca sa profite de situatia celor aflati in suferinta, iar in momentul de fata singurul mod in care putem demonstra faptul ca acest anunt este real, iar Madalin Ivan are nevoie de ajutor este un contact direct cu conducerea liceului care este implicata in organizarea evenimentului caritabil. Contact Colegiul Eonomic 0244-542341 - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Ț,">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Ț, ne-a povestit Isabela G, coordonatoarea actiunilor de intrajutorare.

- sharing this is highly appreciated -

Bogdan Stoica

Sunt fotograf si mi-am propus sa adun aici macar 2.000 de imagini cu ploiesteni. Ma gandeam ca Ploiestiul are 200.000 de locuitori, si ca un singur procent din aceasta populatie va face acest site extrem de relevant din punct de vedere social. M-am pripit. Acum sunt cinci mii de imagini aici, pentru ca ploiestenilor le-a placut ideea. Pe mine ma gasiti aici: www.bogdanstoica.ro 

 

In acest moment, pe site sunt aproape trei mii de fotografii, multe dintre ele avand si o poveste. Speram sa te gasesti intr-una din ele si sa ne scrii: cine esti, ce te inspira, ce iti place. Scrie-ti singur povestea si astfel scriem impreuna povestea Ploiestiului. Email: [email protected]. Scrie-ne si daca nu vrei ca imaginea ta sa apara aici, pentru ca nu vrem sa suparam pe nimeni. HumansofPloiesti este un proiect comunitar, menit sa uneasca, nu sa dezbine.

Initiator: fotograf Bogdan Stoica (link). Site facut de: Mircea Draghici (link). Traduceri de: Alexandra Bostan (link). Ne poti sustine si promovandu-ne in social media; conturile sunt pe homepage, in dreapta sus. Multumim!